Jag är din garanti för säkerhet och service när du beställer på Ezee

Jag är din garanti för säkerhet och service när du beställer på Ezee

Hälsningar, jag är Jes B. Jepsen, grundare och VD för Ezee. Vid 60 års ålder, från Danmark, värdesätter jag mitt 31-åriga äktenskap och är stolt far till två pojkar. Som en älskare av fin mat, kvalitetsrom och en sporadisk drink har jag varit en njutningslystnad sed an mina tidiga år, då jag började röka vid 14 års ålder.

Reflekterande över min rökresande, som sträcker sig över mer än hälften av mitt liv, har jag kommit att uppskatta vikten av att tänka på ensvälbefinnande och livslängd. Liksom många strävar jag efter att "leva lite längre".

Efter att ha försökt att sluta röka flera gånger utforskade jag alternativ, vilket ledde mig till e-cigaretter. Oimponerad av besväret med att fylla på vätska och de konstiga smakerna som erbjuds av befintliga produkter bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Med min bakgrund inom reklam satte jag igång att skapa e-cigaretter som inte bara smakade exceptionellt och uppfyllde de högsta kvalitetsstandarderna, utan också hade slående designer.

Resultatet är Ezee som det är idag, fokuserat på vuxenrökare och enkelhet med två klassiska smaker: tobak och mentol.

Vi garanterar din säkerhet och service.

Du kan tryggt beställa via vår webbplats, utan prenumerationer eller dolda klausuler. Vi drar endast av betalningen efter att dina varor har skickats. Medan vår produktkvalitet är oöverträffad, om du får en defekt e-cigarett, ersätter vi den utan krångel.

Jag personligen garanterar en säker beställningsupplevelse och ser fram emot att du ska få uppleva våra Ezee-produkter. Jag litar på att du kommer att finna vår smak och kvalitet perfekt. Om du är osäker på att vapea i allmänhet kan du läsa mer om varför du bör göra övergången från cigaretter här.

För hjälp eller förfrågningar, kontakta mig och mitt team via vårt kontaktformulär.