Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Ezee E cigarett Startkit Tobak

Ezee E cigarett Startkit Tobak

Inkluderar uppladdningsbart batteri, laddare och ett paket med 3 filter i tobakssmak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfrit.

Ezee E cigarett Startkit Mentol

Ezee E cigarett Startkit Mentol

Inkluderar uppladdningsbart batteri, laddare och ett paket med 3 filter i mentol smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfrit.

Ezee Filter (refill) Tobak - Paket med 3 nikotin

Ezee E-cigarett Filter (refill) Tobak - Paket med 3

Filter med tobakssmak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri. Varje förpackning innehåller 3 filter, med 1 ml e-vätska.

Ezee E-cigarett Filter (refill) Mentol - Paket med 3 nikotin

Ezee E-cigarett Filter (refill) Mentol - Paket med 3

Filter med mentol smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri. Varje förpackning innehåller 3 filter, med 1 ml e-vätska.

Batteri & USB - tobak

Batteri & USB - tobak

Extra batteri för dina filter i röd färg. Pris 109,95 kr.

kr 109,95
Batteri & USB - mentol

Batteri & USB - mentol

Extra batteri för dina filter i grön färg. Pris 109,95 kr.

kr 109,95

E-cigarett Startkit: Upptäck Bekvämlighet och Tillfredsställelse med Ezee

Välkommen till vår samling av e-cigarett startkit, där innovation möter tillfredsställelse. Om du är redo att ge dig ut på en resa mot en tobaksfri livsstil är Ezee E-cigarett Startkit din idealiska följeslagare. Designad med enkelhet, kvalitet och njutning i åtanke är Ezee E-cigarett Startkit här för att ge dig en smidig övergång från traditionell rökning till ett modernt och mindre skadligt alternativ.

Introducerar Ezee E-cigarett Startkit: Din Väg till Frihet

Ezee E-cigarett Startkit erbjuder allt du behöver för att ge dig ut på din vaping-resa. Oavsett om du är ny inom vaping eller letar efter ett pålitligt och problemfritt alternativ har Ezee Startkit det du behöver. Här är varför det sticker ut:

  1. Uppladdningsbart Batteri: Krafta Upp Din Upplevelse Säg adjö till besväret med att ständigt köpa och göra dig av med batterier. Ezee Startkit kommer med ett uppladdningsbart batteri som säkerställer att din enhet är redo när du är det. Detta innebär att du får mer tid att njuta av din vaping-upplevelse utan avbrott.
  2. Traditionella Smaker: Tobak och Mentol Upplev den bekanta tillfredsställelsen av klassiska tobaks- och uppfriskande mentolsmaker. Ezee Startkit erbjuder ett utbud av alternativ som passar dina smakpreferenser. Oavsett om du är sugen på en rik och robust tobakssmak eller en svalkande och uppfriskande mentolsensation har vi något för alla.
  3. Nikotinalternativ: Anpassa Din Vaping-upplevelse Vi förstår att varje individs resa är unik. Därför finns Ezee Startkit tillgängligt i olika nikotinstyrkor. Välj mellan nikotinfri, 12 mg och 20 mg alternativ för att passa dina preferenser och gradvis minska din nikotininjektion över tid om så önskas.
  4. Påfyllningspaket: Puffa med Förtroende Varje Ezee Startkit inkluderar påfyllningspaket med 3 patroner, vilket säkerställer att du alltid är redo att gå igång. Varje patron ger upp till 350 puffar och levererar en konsekvent och tillfredsställande ångkvalitet under hela dess livslängd. När patronen är tom byter du helt enkelt ut den mot en ny för en oavbruten njutning. Enkel
  5. Filterbyte: Sömlig och Enkel Vi tror på att göra din vaping-upplevelse så smidig som möjligt. Därför har Ezee Startkit en intuitiv trådsystem som gör byte av patronen till en barnlek. Säg adjö till komplicerade procedurer och välkommen till problemfri underhåll. 

Varför Välja Ezee E-cigarett Startkit?

På Ezee prioriterar vi din tillfredsställelse och välbefinnande. Vårt E-cigarett Startkit är noga designat för att ge dig en smidig och njutbar vaping-upplevelse från början till slut. Här är vad som skiljer oss åt:

  • Kvalitetsgaranti: Våra produkter tillverkas med högkvalitativa material och genomgår rigorösa tester för att säkerställa din säkerhet och tillfredsställelse.
  • Användarvänlig Design: Den användarvänliga designen hos Ezee Startkit gör den lämplig för både nybörjare och erfarna vapers. Du kommer att finna det lätt att montera, använda och underhålla.
  • Varierade Alternativ: Från nikotinnivåer till smakval erbjuder vi olika alternativ för att tillgodose olika preferenser. Detta säkerställer att din vaping-upplevelse anpassas efter dina behov.
  • Hälsosammare Alternativ: Att byta till vaping med Ezee Startkit är ett steg mot en tobaksfri livsstil. Vaping betraktas som ett mindre skadligt alternativ till traditionell rökning.
  • Kundsupport: Vi är engagerade i att erbjuda utmärkt kundsupport. Om du har några frågor eller funderingar är vårt dedikerade supportteam här för att hjälpa dig.

Börja Din Vaping-resa Idag med Ezee

Upplev bekvämlighet, tillfredsställelse och kvalitet med Ezee E-cigarett Startkit. Säg hej till ett nytt sätt att njuta av din vaping-upplevelse med ett uppladdningsbart batteri, traditionella smaker, anpassningsbara nikotinalternativ och enkla att byta patroner. Gör bytet idag och ge dig ut på en resa mot en tobaksfri livsstil.

Beställ ditt Ezee E-cigarett Startkit nu och ta det första steget mot en mer tillfredsställande och givande vaping-upplevelse.