Ezee E-cigarett startkit

Ezee Startkit är en e-cigarett som liknar storleken och känslan av en traditionell cigarett. Med dragaktiverad teknik och förfyllda filtre är den perfekt för nya vapers som söker enkelhet och förtrogenhet. Att vara uppladdningsbar är den här e-cigaretten mer kostnadseffektiv än engångs vapes. Levereras med 3 filtre som totalt ger upp till 1050 bloss.

Ezee E cigarett Startkit Tobak

Ezee E cigarett Startkit Tobak

Inkluderar uppladdningsbart batteri, laddare och ett paket med 3 filter i tobakssmak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfrit.

Ezee E cigarett Startkit Mentol

Ezee E cigarett Startkit Mentol

Inkluderar uppladdningsbart batteri, laddare och ett paket med 3 filter i mentol smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfrit.

Ezee Filter (refill) Tobak - Paket med 3 nikotin

Ezee E-cigarett Filter (refill) Tobak - Paket med 3

Filter med tobakssmak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri. Varje förpackning innehåller 3 filter, med 1 ml e-vätska.

Ezee E-cigarett Filter (refill) Mentol - Paket med 3 nikotin

Ezee E-cigarett Filter (refill) Mentol - Paket med 3

Filter med mentol smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri. Varje förpackning innehåller 3 filter, med 1 ml e-vätska.

Batteri & USB - tobak

Batteri & USB - tobak

Extra batteri för dina filter i röd färg.

kr 109,95
Batteri & USB - mentol

Batteri & USB - mentol

Extra batteri för dina filter i grön färg.

kr 109,95

Startkit för e-cigaretter med och utan nikotin

Hos Ezee lägger vi stor vikt vid att du som kund har de bästa förutsättningarna för att använda din E-cigarettt. I vårt Ezee startkit har vi sett till att allt är samlat. I startkit får du bland annat din E-cigarettt batteri, filter med integrerad coil, laddare till din E-cigarettt och självklart en användarmanual så att du kommer igång på bästa sätt. Dessutom har du möjlighet att köpa till filter i olika smaker och nikotinstyrkor, alla passande till samma batteri.

Brukervennlige e-sigarett startpakker til både nybegynnere og eksperter

Som förstagångsanvändare av E-cigaretter kan det vara svårt för dig att avgöra vilken E-cigarett som passar dig och dina behov. Gemensamt för dem alla är att du snabbt kan komma igång med att använda din E-cigarett, eftersom allt är samlat i en enda paket.

Nyckelfunktioner:

Varför välja en e-cigaret startkit?

Hos Ezee sätter vi din tillfredsställelse och välbefinnande främst. Vårt e-cigaret startkit är noggrant utformat för att ge dig en sömlös och trevlig ångupplevelse från början till slut. Här är vad som skiljer oss från andra:

E-vätska till din E-cigarett startkit

Hos Ezee slipper du för besväret med att fylla på e-vätskor. Istället finns e-vätskan i vadd inne i filtret. Det gör E-cigaretten lätt att använda men också säkrare eftersom du inte kan blanda fel. Du kan få vätskan med tobak och mentholsmak i nikotinstyrkorna 0, 12 och 20 mg/ml.

Billiga startkit för e-cigaretter

Vi på Ezee fokuserar på att kunna leverera den bästa vapeupplevelsen till bästa pris. E-cigaretter till ett billigt pris är inte bara naturligt för dig som kund, utan också naturligt för oss. Du hittar därför e-cigaretter till ett bra pris.

Vi garanterar att Ezee E-cigarettt startpaket är lika lätt att använda som traditionella engångs vape.

Har du några frågor?

Om du har några frågor eller behöver hjälp angående din nya eller befintliga e-cigarett är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan använda formuläret som finns här. Oavsett vad du undrar så är vi redo att hjälpa dig och se till att din vaping upplevelse blir så optimal som möjligt.