Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Ezee Go Engångs Vape tobak nikotin uten nikotinfri

Ezee Go Engångs Vape Tobak

Engångs vape med tobakssmak Ezee Go påminner om traditionella cigaretter och kommer färdig att röka. Med upp till 400 bloss i varje, beroende på din rökstil. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri.

Ezee Go Engångs Vape Mentol

Ezee Go Engångs Vape Mentol

Engångs vape med mentol smak Ezee Go påminner om traditionella cigaretter och kommer färdig att röka. Med upp till 400 bloss i varje, beroende på din rökstil. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri.

engångs vape e-cigarett ezee puff äpple 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Äpple Nikotinfri

Ezee Puff Äpple med en uppfriskande och härlig smak av solmogna äpplen. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff Blåbär 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Blåbär Nikotinfri

Ezee Puff Blåbär med en smak av nyplockade blåbär, lätta och läckra. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff cappuccino 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Cappuccino Nikotinfri

Ezee Puff Cappuccino med aromatisk smak av nyrostade kaffebönor och spännande kryddning. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff fruit jam 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Fruit Jam Nikotinfri

Ezee Puff Fruit Jam med en smak av söderns frukter. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff mentol 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Mentol Nikotinfri

Njut av den klassiska mentolsmak. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff orange mint 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Orange Mint Nikotinfri

Ezee Puff Orange Mint med smak av färska apelsiner, med lite mynta. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff pink lemonade 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Pink Lemonade Nikotinfri

Ezee Puff Pink Lemonade den exotiska frukten med en läcker, lätt söt smakKänns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff tobak 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Tobak Nikotinfri

Njut av den klassiska tobakssmaken. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Provpaket Nikotinfri (8 stycken)

Prova alla 8 Ezee Puff-smaker, Tobak, Mentol, Blåbär, Fruit Jam, Orange Mint, Cappuccino, Pink Lemonade och Äpple till ett mycket förmånligt pris. Detta set är med 0 mg nikotin. Pris per set är 369,95 kr.

kr 369,95
Ezee Puff Engångs Vape Provpaket Nikotinfri (6 stycken)

Ezee Puff Engångs Vape Provpaket Nikotinfri (6 stycken)

Prova 6 Ezee Puff-smaker, Blåbär, Fruit Jam, Orange Mint, Cappuccino, Pink Lemonade och Äpple till ett mycket förmånligt pris. Detta set är med 0 mg nikotin. Pris per set är 277,45 kr.

kr 279,95

Upptäck Bekvämlighet och Smak med Vårt Utbud av Engångs Vape och E-Cigaretter

Välkommen till vår samling av engångs vape och e-cigaretter, där bekvämlighet möter smak på det mest tillfredsställande sättet möjligt. Om du söker en problemfri vaping upplevelse utan åtagandet från traditionella e-cigaretter, är vårt urval av engångsprodukter här för att erbjuda dig ett urval av alternativ. Utforska vaping-världen som aldrig förr med Ezee Go och Ezee Puff – to exceptionella val utformade för att passa dina preferenser och livsstil.

1. Presenterar Ezee Go: Din Portabla Partner

Letar du efter en kompakt och lättviktig vaping-lösning? Sök inte längre än Ezee Go, den perfekta följeslagaren för dem som uppskattar både bekvämlighet och känslan av en traditionell cigarett. Här är vad som gör Ezee Go till ett enastående val:

  • Imponerande Puff Räkning: Med cirka 400 puffar per enhet erbjuder Ezee Go en upplevelse som liknar att röka 40 vanliga cigaretter, beroende på din rökningsstil. Detta innebär att du kan njuta av längre vaping-sessioner utan behov av frekventa byten.
  • Filter med Mjuk Spets: Njut av känslan av ett filter med mjuk spets som imiterar den taktila upplevelsen av en traditionell cigarett. Ezee Go ger en bekant beröring och förbättrar din totala vaping-njutning.
  • Autentisk Känsla: Med en vikt på endast 10 gram och utformad för att kännas som en riktig cigarett, är Ezee Go utformad för att erbjuda en sömlös övergång från rökning till vaping.
  • Klassiska Smaker: Välj mellan tidlös tobak och uppfriskande mentol. Ezee Go erbjuder nikotinstyrkor på 12 mg och 20 mg, samt ett nikotinfritt alternativ, så att du kan anpassa din upplevelse efter dina preferenser.

2. Dyk in i Smakrik Variation med Ezee Puff

Om variation är det du söker, är Ezee Puff den perfekta engångs e-cigaretten. Designad i en fyrkantig form för ett unikt och bekvämt grepp, erbjuder Ezee Puff ett överflöd av smakalternativ utan behov av nikotin. Här är vad som gör den unik:

  • Nikotinfri Njutning: Ezee Puff finns endast tillgänglig med 0 mg nikotininnehåll, vilket gör den idealisk för dem som redan har övergått från nikotin eller för dem som vill utforska rika smaker utan nikotinupplevelsen.
  • Ett Spektrum av Smaker: Välj bland en rad spännande smaker, inklusive Tobak, Mentol, Champagne, Cappuccino, Pina Colada, Äpple, Blåbär och Passionsfrukt. Varje puff ger en explosion av smak som säkerligen kommer att tillfredsställa dina begär.
  • Kylande Effekt: Alla Ezee Puff e-cigaretter är infuserade med ICE e-vätska, vilket ger en uppfriskande kylningseffekt som förstärker din vaping-upplevelse. Trots att de är nikotinfria ger kyleffekten en extra stark halsdragning som ger djup till varje puff.

Upptäck Din Perfekta Engångs Vape, E-Cigarette Idag

På Ezee tror vi att variation, bekvämlighet och smak bör förenas i ett enastående paket. Med vårt sortiment av engångs e-cigaretter – Ezee Go och Ezee Puff – är du säker på att hitta den perfekta passformen för dina vaping-preferenser. Oavsett om du söker en kompakt lösning, ett urval av nikotinfria smaker eller en förlängd vaping-upplevelse har våra engångsprodukter dig täckt. Höj din vaping-resa med Ezee och utforska en värld av möjligheter idag.