Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Ezee Go Engångs Vape tobak nikotin uten nikotinfri

Ezee Go Engångs Vape Tobak

Engångs vape med tobakssmak Ezee Go påminner om traditionella cigaretter och kommer färdig att röka. Med upp till 400 bloss i varje, beroende på din rökstil. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri.

Ezee Go Engångs Vape Mentol

Ezee Go Engångs Vape Mentol

Engångs vape med mentol smak Ezee Go påminner om traditionella cigaretter och kommer färdig att röka. Med upp till 400 bloss i varje, beroende på din rökstil. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri.

engångs vape e-cigarett ezee puff äpple 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Äpple Nikotinfri

Ezee Puff Äpple med en uppfriskande och härlig smak av solmogna äpplen. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff Blåbär 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Blåbär Nikotinfri

Ezee Puff Blåbär med en smak av nyplockade blåbär, lätta och läckra. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff cappuccino 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Cappuccino Nikotinfri

Ezee Puff Cappuccino med aromatisk smak av nyrostade kaffebönor och spännande kryddning. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff fruit jam 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Fruit Jam Nikotinfri

Ezee Puff Fruit Jam med en smak av söderns frukter. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff mentol 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Mentol Nikotinfri

Njut av den klassiska mentolsmak. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff orange mint 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Orange Mint Nikotinfri

Ezee Puff Orange Mint med smak av färska apelsiner, med lite mynta. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff pink lemonade 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Pink Lemonade Nikotinfri

Ezee Puff Pink Lemonade den exotiska frukten med en läcker, lätt söt smakKänns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff tobak 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Tobak Nikotinfri

Njut av den klassiska tobakssmaken. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil. Pris 59,95 per stk. 

kr 59,95
engångs vape e-cigarett ezee puff 300 puffar nikotinfria

Ezee Puff Engångs Vape Provpaket Nikotinfri (8 stycken)

Prova alla 8 Ezee Puff-smaker, Tobak, Mentol, Blåbär, Fruit Jam, Orange Mint, Cappuccino, Pink Lemonade och Äpple till ett mycket förmånligt pris. Detta set är med 0 mg nikotin. Pris per set är 369,95 kr.

kr 369,95
Ezee Puff Engångs Vape Provpaket Nikotinfri (6 stycken)

Ezee Puff Engångs Vape Provpaket Nikotinfri (6 stycken)

Prova 6 Ezee Puff-smaker, Blåbär, Fruit Jam, Orange Mint, Cappuccino, Pink Lemonade och Äpple till ett mycket förmånligt pris. Detta set är med 0 mg nikotin. Pris per set är 277,45 kr.

kr 279,95

Vad är en engångs vape och e-cigaret?

En engångs vape, ofta kallad puff bars eller engångs e-cigaret, är en allt-i-ett vape som inkluderar ett batteri och en förifylld pod med en integrerad coil. Engångs vape är praktiska och enkla att använda; de använder ett icke-uppladdningsbart batteri och en sluten pod. När batteriet är tomt eller poden är tom måste de kasseras på ett ansvarsfullt sätt. Engångs e-cigaretter är avsedda att ge nikotin hiten genom mun-till-lung-inandning (MTL), liknande att röka traditionella cigaretter. De är förifyllda med nikotin e-vätska eller nikotinfri e-vätska i mängder som varierar från 1 ml till 2 ml.

Viktiga funktioner:

  1. Förinstallerat batteri: Engångse-cigaretter levereras med ett förinstallerat litiumbatteri, vilket gör den extremt enkel att använda och klar att använda direkt ur förpackningen. 
  2. Förifylld med vätska: Pod-delen är förifylld med e-vätska, antingen i tobaks- eller mentolsmak och den angivna nikotinmängden. Det finns ingen anledning att byta coil eller fylla på e-vätska. 
  3. Automatisk inhalation: Den automatiska inhalationsfunktionen gör användningen av engångs e-cigaretten otroligt enkel. Du behöver bara suga, och e-cigaretten aktiveras automatiskt. 
  4. Engångsanvändning: Engångse-cigaretter kan användas kontinuerligt tills batteriet tar slut, varefter de ska kasseras på ett ansvarsfullt sätt.

Hur många bloss erbjuder engångs vape och e-cigaretter?

Engångs vape har kommit långt tack vare teknologiska framsteg. Med förbättrad batteritid ger de dig ungefär lika många bloss som 40 cigaretter - vanligtvis 400-600 bloss per enhet. Antalet bloss kan variera kraftigt och beror på hur kraftigt och länge du drar.

För vem rekommenderas engångs vape?

Engångs vape, med sin stilrena design och bärbarhet, utgör en kostnadseffektiv lösning och ett enkelt sätt att börja använda e-cigaretter, vilket gör dem idealiska för nya användare som vill sluta röka cigaretter.

Finns det engångs vape och e-cigaretter med nikotin?

Ja, vi erbjuder våra engångs vapes och e-cigaretter med nikotin. Ezee Go finns med 20mg/ml och 12mg/ml nikotin. Varje enhet innehåller 1 ml e-vätska, vilket ger upp till 400 bloss beroende på röksätt.

Finns det nikotinfria engångs vapes och e-cigaretter tillgängliga?

Ja, vi har nikotinfria engångs vapes och e-cigaretter i vårt sortiment. Vi har alla våra märken i en nikotinfri variant, både tobaks- och mentolsmaker. Nikotinfria engångs e-cigaretter kan vara ett utmärkt alternativ för dem som vill bli av med nikotinberoende men fortfarande vill ha den tillfredsställande ångupplevelsen.

Vad gör jag när min engångs e-cigaret är tom?

Engångs e-cigaretter kan inte fyllas på och måste därför kasseras som elektroniskt avfall efter användning. Du kan undersöka vad som gäller för dig och reglerna i din kommun/stad. Du kan också läsa mer på vår sida om avfallshantering.

Om du önskar en e-cigaret med längre livslängd, ta en titt på vår E-cigarett Startkit eller vårt Vape Pod-system.