Close

ny kund rabatt Ezee

Engångs vape med nikotin och nikotinfritt

En engångs vape är en enhet för engångsbruk förifylld med e-vätska, utformad för enkel och bekväm vaping utan behov av påfyllning eller laddning. Liknande att röka en cigarett, vilket kan vara till hjälp för rökare att göra en smidig övergång till vaping.

Ezee Go Engångs Vape tobak nikotin uten nikotinfri

Ezee Go Tobak Engångs Vape

Vår rökfärdiga vape liknar en traditionell cigarett och erbjuder upp till 400 bloss, med 20mg, 12mg eller nikotinfri. Endast 279,00 kr. för en låda med 5 stycken.

Ezee Go Mentol Engångs Vape

Ezee Go Mentol Engångs Vape

Vår rökfärdiga vape liknar en traditionell cigarett och erbjuder upp till 400 bloss, med 20mg, 12mg eller nikotinfri. Endast 279,00 kr. för en låda med 5 stycken.

Ezee Puff Engångs Vape 6 smaker Nikotinfri

Ezee Puff Engångs 300 Puffar

Välj mellan 6 smaker alla nikotinfria. Innehåller ICE e-vätska som ger en kylande effekt i halsträffen. Endast 42,00 kr. per styck.

Engångs vape är oerhört populära och bekväma e-cigaretter som är klara att använda direkt ur förpackningen och kasseras när enheten är tom på e-vätska eller batteriladdning.

  • Förifyllda med önskad nikotinnivå eller helt nikotinfria för en tillfredsställande nikotinkick som liknar att röka. 
  • Kommer i en mängd olika smaker. 
  • Inga knappar att trycka på. 
  • Drag aktiverat eldningssystem för enkel användning. 
  • Kompakt, lätt och diskret enhet för att använda på språng. 
  • Kostnadseffektiv. 
  • Låg ångproduktion hjälper till att undvika oönskad uppmärksamhet som vanligtvis är förknippad med stora vape-moddar som har större molnproduktion. 
  • Engångsbruk: inget krångel med att oroa sig för att ladda enheten eller fylla på med e-vätska. 
  • Liknande att röka en cigarett, vilket kan vara till hjälp för rökare att göra en smidig övergång till vaping. 
  • Vanligtvis mer intensiv smak på grund av den mer begränsade luftflödet som är inneboende i de flesta engångs vapes

En engångs vape, ofta kallad engångs e-cigaretter eller puff bars, är en allt-i-ett vape-enhet som inkluderar ett batteri och en förifylld pod med en integrerad coil. Engångs vape, som är praktiska och lätta att använda, använder ett icke-uppladdningsbart batteri och en sluten pod; när batteriet är tomt eller podden är tom ska den kasseras ansvarsfullt. Engångs vape är utformade för att ge nikotinhits genom mun-till-lung inhalation (MTL), liknande att röka traditionella cigaretter. De kommer förifyllda med nikotin e-vätska eller nikotinfri e-vätska i mängder från 1 ml till 2 ml.

Hur många bloss erbjuder engångs vape?

Engångs vape har kommit långt tack vare tekniska framsteg. Med förbättrad batteritid ger de ungefär lika många bloss som 40 cigaretter - vanligtvis 400-600 bloss per enhet. Antalet bloss kan variera betydligt och beror på hur djupt och hur länge du tar bloss.

Vem rekommenderas engångs vape för?

Engångs vape är en kostnadseffektiv lösning och ett enkelt sätt att vape, vilket gör dem idealiska för nya vapers som vill sluta med traditionella cigaretter.

Finns det engångs vape med nikotin?

Ja, vi erbjuder våra engångs vape och e-cigaretter med nikotin. Ezee Go finns tillgänglig med 20mg/ml och 12mg/ml nikotin. Varje enhet innehåller 1 ml e-vätska, vilket ger upp till 400 bloss beroende på din vape-stil.

Finns det nikotinfria engångs vape tillgängliga?

Ja, vi har nikotinfria engångs vape i vårt sortiment. Vi erbjuder alla våra varumärken i en nikotinfri variant, både i tobaks- och mentolsmaker samt många andra smaker. Nikotinfria engångs vape kan vara ett utmärkt alternativ för dem som vill befria sig från nikotinberoende men ändå vill ha en tillfredsställande vape upplevelse.

Vad gör jag när min engångs vape är tom?

Engångs vape kan inte fyllas på och bör kasseras som elektroniskt avfall efter användning. Du kan ta reda på mer om reglerna i ditt område och dina lokala avfalls- och återvinningsregler. Du kan också läsa mer på vår sida om avfallshantering.