Close

ny kund rabatt Ezee

Vape Pod System

Vårt pod system är en kompakt vaping enhet som använder förfyllda pods som innehåller e-vätska. Den är designad för enkelhet, med en dragaktiverad sensor, som ger en sömlös och smakfull inandningsupplevelse, utan knappar att trycka på eller inställningar att justera.

Ezee Pod+ Vape Pod Kit, Tobak nikotin e-cigarett

Ezee Pod+ Vape Pod Kit, Tobak

Inkluderar laddningsbart batteri, laddare och ett paket med 2 Pods Tobak smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfritt. Endast 279,80 kr.

Ezee Pod+ Vape Pod Kit, Mentol nikotin e-cigarett

Ezee Pod+ Vape Pod Kit, Mentol

Inkluderar laddningsbart batteri, laddare och ett paket med 2 Pods Mentol smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfritt. Endast 279,80 kr.

Ezee Pod+ Tobak Vape Pods nikotin e-cigarett

Ezee Pods Tobak - Paket med 2

Pods med tobakssmak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri. Varje förpackning innehåller 2 Pods, med 2ml e-vätska. Endast 119,80 kr.

Ezee Pod+ Mentol Vape Pods nikotin e-cigarett

Ezee Pods Mentol - Paket med 2

Pods med mentol smak. Välj mellan 20mg, 12mg eller nikotinfri. Varje förpackning innehåller 2 Pods, med 2ml e-vätska. Endast 119,80 kr.

Vad är Vape Pod e-cigaretter?

Pod-vapes/pod-kit är vape-enheter som består av två delar: ett batteri och en pod. Dessa klickas ihop för att bilda en enda enhet. Hos Ezee är de fyllda med E-vätska när du får dem.

Pods fästs magnetiskt när du klickar ihop dem, och kompatibla pods kan lätt bytas ut. Pod levereras med inbyggda coils, så om coilen brinner ut byter du till en ny pod.

Det finns olika typer av pod-vapers: öppna kit och stängda pods:

Stängda Pods: Stängda pods är en typ av vape som har utbytbara pods, som t.ex. vår produkt Ezee Pod+. Dessa pods kan inte fyllas själva. De är mycket praktiska eftersom du kan ha en reserv med dig i fickan.

Engångs vape: En annan typ av stängda pods är engångsvape, allt-i-ett-enheter som har en helt integrerad pod (icke-fyllbar) och internt batteri. Designade att hålla en begränsad tid är de ett utmärkt alternativ för någon som övergår från att röka. Här hittar du våra engångs vape, inklusive Ezee Go och Ezee Puff.

Öppna pod-kit: Öppna pod-kit använder en påfyllbar pod som kan fyllas med vilken smakvariant av e-vätska du vill. Hos Ezee erbjuder vi bara stängda pod-kit eftersom vi vill göra vaping så problemfritt som möjligt. Därför kan våra pods inte fyllas med din egen vätska.

Vad är ett förfyllt vape pod vape-kit?

Med ett förfyllt pod vape-kit är alla dina pods förfyllda med e-liquid, så du behöver helt enkelt ladda batteriet och byta ut den tomma poden mot en ny när vätskan är slut.

Varför välja Vape Pod-kitet?

Vårt Vape Pod-kit erbjuder ett antal fördelar jämfört med andra typer av e-cigarett:

  1. Kraftfullare batteri: Med ett 320mAh kraftfullt batteri får du också en kraftfullare ångutveckling än i traditionella e-cigaretter.
  2. Flera batterialternativ: Uttryck din personlighet med våra Vape Pod-startsatser, tillgängliga i livfullt rött, elegant svart eller tidlöst silver.
  3. Långvarig e-vätska: Varje pod innehåller hela 2 ml e-vätska, som ger upp till 600 bloss beroende på din rökstil. Detta är nästan en fördubbling jämfört med andra av våra produkter.
  4. Användarvänlig och praktisk: Vape Pod-kitet är otroligt lätt att använda. Den är designad för att vara kompakt och bärbar så att du kan ta den med dig överallt. Aktiveringsknappen är barnsäker vilket ger extra säkerhet och förhindrar oavsiktlig användning.
  5. Pris: Priserna på nya baljor är i allmänhet lägre än priserna på engångs e-cigaretter.

Vad är fördelarna med ett Pod-kit?

Vape Pods har coils inbyggda i poden, vilket innebär att det finns mycket mindre justeringar jämfört med en större vaping-enhet. Designen gör dem idealiska för användning med högt nikotininnehåll i vätskan, och på grund av deras mindre batteri är de också bättre lämpade för vätskor med högre PG-innehåll. De passar bra i handen och fickan, så de är perfekta att ta med sig när du är på språng. De är lätta att använda med bara en aktiveringsknapp du trycker på, och sedan är de klara att användas. Du behöver inte justera wattinställningarna, och speciellt slutna kit är mycket pålitliga eftersom de pods du använder skapar en konsekvent ångupplevelse. Många pods är designade för MTL-dampning, men de kan också användas för DTL-dampning.

Hur länge håller en pod?

Varje pod innehåller 2 ml vätska, vilket ger dig upp till 600 drag, beroende på din egen ångstil. Det är viktigt att notera att varaktigheten kan variera avsevärt beroende på personlig användning och ångbehov. Den exakta livslängden på en pod beror på hur mycket e-vätska du använder och coilens skick. Detta varierar därför från person till person baserat på användningsmönster.

Fungerar min pod i andra pod kit?

Våra pods är speciellt designade för användning med våra egna enheter. Det är möjligt att de kan vara kompatibla med liknande batterier, men vi kan inte garantera detta. Eftersom pods varierar i form och funktion från tillverkare till tillverkare finns det tyvärr ingen universell pod som passar alla enheter.

Säkerhet först - Godkänt av myndigheterna

Vårt Vape Pod kit är inte bara ännu en e-cigaret på marknaden. Det är en produkt som noggrant har granskats och godkänts av relevanta myndigheter. Detta innebär att produkten uppfyller stränga standarder för kvalitet, säkerhet och prestanda. När du väljer vårt Vape Pod kit kan du vara säker på att du investerar i en produkt som har granskats och godkänts av relevanta myndigheter. Detta inkluderar också aspekter som batterisäkerhet, material och produktion.