Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Vi på Ezee är också storrökare som rökt i stort hela våra liv och precis som andra rökare ville vi inte (och vissa av oss kunde helt enkelt inte) sluta röka. Vi började leta runt efter "riktiga" alternativ till traditionell rökning. Något utan de drygt 590 giftiga kemikalierna som finns i vanliga cigaretter, men samtidigt ville vi hitta ett alternativ som gav samma typ av känsla.

Vi hade ingen lust att investera i någon typ av ång-kit eller släpa hem och satsa på någon underlig glas- och kromutrustning som mest liknar något som hör hemma i ett vetenskapligt labb. Vi var helt enkelt rökare och ville därför röka något som som liknade, smakade och kändes precis som riktiga cigarretter, men som inte hade de ogynnsamma effekterna som farlig tobaksrök för med sig.

Sanningen är att marknaden för e-cigarretter helt saknade vad vi och många med oss var på jakt efter. Det resulterade i att vi satte oss ned för att definiera och designa vad ville ha i en e-cigarrett:
1. En e-cigarrett som smakar som en riktig cigarrett
2. En e-cigarrett med snygg, behaglig och välbekant design
3. En e-cigarett som ger det rätta och välbekanta "draget" i halsen när man suger in röken
4. En e-cigarett som avger riktig rök / ånga när man röker den
5. En e-cigarett som prismässigt är jämförbar med en "riktig" cigarrett
6. En e-cigarett redo att röka direkt när man tar den ur paketet
7. En e-cigarett med bevisat lång batteritid
8. En elektrisk cigarrett med utmärkt toppkvalitet
9. En e-cigarett som lämnar "rökaren" nöjd och belåten
10. Ett äkta och nästan autentiskt alternativ till traditionella cigarretter

Med dessa 10 "budord" definierade så kunde vår resa börja. Vi reste jorden runt och slutligen hittade vi Sherry Inc. och kunde inleda ett samarbete. Tillsammans byggde vi prototypen och färdigställde designen för vår allra första elektroniska cigarrett - Ezee Go.
Sedan dess har vi gått från klarhet till klarhet, växt och nått global succé med trogna och nöjda användare i England, Tyskland, Nordamerika och Skandinavien.
Med den här medvinden kände vi oss uppmuntrade att bredda vårt sortiment och utvecklade den laddningsbara Ezee e-cigarretten 
Vår strävan efter perfektion och vår förpliktelse till våra egna tio "budord" är vad som fortsätter att göra oss unika och sticka ut från de andra på marknaden. Vi lovar att aldrig glömma våra rötter som gamla rökare av "riktiga" cigaretter och vår plikt till dig är därför att erbjuda det perfekta alternativet, att hjälpa dig byta till e-cigarretter nu och för alltid.
Om du vill dela med dig av vad du tycker om Ezee-produkterna så är vi mycket tacksamma att höra av från dig. Skicka bara ett e-mail