Close

ny kund rabatt Ezee

Om Ezee

På Ezee är vi stolta över att vara en ledande aktör inom e-cigaretteindustrin, med en global närvaro och en lokal touch. Med dedikerade operationer i Storbritannien, Danmark, Frankrike, Tyskland och Italien för vi vårt åtagande till kvalitet och innovation närmare dig.

Vår mission är enkel: att erbjuda ett pålitligt, bekvämt och hälsosammare alternativ för rökare över hela världen. Oavsett om du är i Europa, USA eller någon annanstans i världen, levererar Ezee det perfekta rökalternativet till din dörr.

Anslut till de otaliga nöjda användare som har bytt till Ezee. Upplev fördelarna med vår globala service kombinerad med fördelarna med lokal support. Var du än är finns Ezee här för att omdefiniera din vapingupplevelse och hjälpa dig påbörja en rökfri resa.

Historiken

På Ezee delar vi erfarenheten av att vara livslånga rökare och förstår de utmaningar många möter när de försöker sluta. Genom att känna igen nackdelarna med traditionella cigaretter med sina 590+ skadliga kemikalier begav vi oss ut på en jakt efter ett genuint alternativ. Vi strävade efter att adressera rökarnas bekymmer utan att fördjupa oss i komplexa vaping-kit eller obekanta högteknologiska enheter. Vårt mål var klart: att skapa en e-cigarette som speglar den autentiska rökerfarenheten utan de skadliga effekterna av tobaksrök.

Ställda inför begränsningarna på e-cigarettermarknaden, särskilt för långvariga rökare som oss själva, tog vi på oss att definiera och designa e-cigaretten vi trodde skulle uppfylla våra behov och preferenser.

10 principer som definierar en Ezee e-cigaretter:

  1. Smakar som en riktig cigarett 
  2. Elegant och bekant design 
  3. Ger den kända "dragningen" i halsen vid inandning 
  4. Utsänder faktisk rök/dimma när den används 
  5. Pris jämförbart med "riktiga" cigaretter
  6.  Klar att använda direkt från förpackningen 
  7. Bevisat långvarigt batteri 
  8. Elektrisk cigarett av överlägsen kvalitet 
  9. Lämnar användaren nöjd 
  10. Ett genuint alternativ till traditionella tobakscigaretter 

Vår resa utvecklades med våra tio väsentliga principer när vi reste världen runt, skapade prototyper och avslutade designen av vår första elektroniska cigarett, Ezee Go. Från de tidiga dagarna har vår framgång transcenderat gränser, vilket har gett dedikerade användare i England, Tyskland, Nordamerika och Skandinavien. Denna triumf fick oss att utöka vår produktlinje, introducera Ezee (uppladdningsbar), Ezee Puff, Ezee Puff+, Ezee Pod+ och slutligen GO+.

Vår oföränderliga strävan efter excellens, tillsammans med ett stadigt åtagande till våra tio grundläggande principer, skiljer oss i branschen. Förankrade i våra egna erfarenheter som traditionella cigarettrökare förblir vi dedikerade till att erbjuda det ideala alternativet, underlätta en sömlös övergång till e-cigaretter.

Din återkoppling är ovärderlig för oss. Vi inbjuder dig att dela dina tankar om Ezee-produkter, eftersom vi kontinuerligt strävar efter att förbättra din upplevelse och leverera den perfekta lösningen för en varaktig övergång till e-cigaretter.