Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Välkommen till Vårt Online E-cigarettbutik

Upptäck Vår Exklusiva Kollektion

Vape Shop: Premium E-cigaretter, Vaping Devices och Pod SystemVi är stolta över att presentera vår egen serie av e-cigaretter, vaping-enheter och pods. Vår produktlinje är utformad för att tillgodose alla typer av vejpare, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

Ezee-produktserien: Något för Alla

För dem som alltid är på språng erbjuder vi vår engångsversion, Ezee Go. Med 400 puffar är den perfekt att ha med sig. Bara öppna förpackningen och börja vejpa. För dem som föredrar en laddningsbar och påfyllningsbar enhet har vi Ezee, som är liten och otroligt praktisk. Ladda bara batteriet och du är redo att gå. Och sist men inte minst är vår Ezee Pod+, vårt revolutionära och kostnadseffektiva flaggskepp. Med 600 puffar håller den riktigt länge.

Säkerhet och Kvalitet i Fokus

Alla våra enheter kommer i antingen Tobak- eller Mentolsmak och med eller utan nikotin. Dessutom kommer våra produkter med barnsäkerhetsföreskrifter för att garantera säkerheten i ditt hem. Utöver att sälja högkvalitativa e-cigaretter i 8 europeiska länder samt USA och Japan, kan vi stolt skryta med vår överlägsna kundservice som alltid är redo att hjälpa till.