Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Vad är Vape och hur fungerar det?

Vaping har blivit ett populärt alternativ till traditionell rökning. Men vad är vape egentligen och hur fungerar det? Låt oss ta reda på det.

Grundläggande förståelse för Vaping

Vaping förklarat: Allt om Ezee-produkter och hur de fungerarVaping innebär att man andas in ånga från en elektronisk enhet, oftast kallad en e-cigarett. Ångan skapas när en vätska, känd som e-juice eller e-vätska, värms upp till en viss temperatur. Vätskan kan innehålla olika smaker och kan med eller utan nikotin.

Olika Vaping-enheter från Ezee

Det finns flera varianter av vaping-enheter. En av de ledande på marknaden är Ezee. Deras produktlinje inkluderar både engångs- och återanvändningsbara enheter. Ezee Go ser ut som en vanlig cigarett och är perfekt för dem som vill prova vaping utan större åtagande. Om du letar efter något unikt kan du prova Ezee Puff, en engångs e-shisha som kommer i 8 delikata smaker. Å andra sidan finns det återanvändningsbara enheter som Ezee och Ezee Pod+ som låter dig byta filter när de är tomma och ladda om batteriet när det är urladdat. Dessa enheter finns i tobak och mentol smaker, och kan köpas antingen nikotinfritt eller med 12 och 20 mg nikotin.

Varför välja Ezee för din Vaping-upplevelse?

Inte nog med att Ezee erbjuder en mängd olika produkter för alla typer av användare, de prioriterar också kundservice högt. Om du lägger en beställning innan 14.00 skickas den samma dag! Detta återspeglar företagets engagemang för snabb och effektiv service. Dessutom kan kunderna räkna med utmärkt kundtjänst när de har frågor eller behöver hjälp med sina produkter.