Är du gammal nog?

Du måste vara minst 18 år för att köpa på denna webbplats.

Ja, jag är 18+   Nej, jag är inte 18+

Top 5 Engångs E-Cigaretter Online: 2024 Utgåva

ezee-e.se top 5 engångs e-ciggE-cigarette branschen utvecklas ständigt, och engångs e-cigaretter blir alltmer populära på grund av deras användarvänliga natur och bekvämlighet. Här är en titt på de fem bästa engångs e-cigaretterna som är tillgängliga online år 2024.

Ezee Go Engångs E-Cigaretter Tobacco

– 5 Pack Detta paket kombinerar traditionell tobakssmak med enkelheten hos engångs e-cigaretter. Varje färdig att använda enhet levererar upp till 400 bloss och är tillgänglig i 20 mg, 12 mg eller nikotinfria varianter, vilket tillgodoser ett brett spektrum av användare.

Ezee Go Engångs E-Cigarette Menthol

– 5 Pack Med en mintfriskhet speglar detta paket av mentolsmak kvaliteterna hos dess tobaks motsvarighet. Varje e-cigarette i paketet är redo för omedelbar användning, lämplig för upp till 400 bloss, och finns i olika nikotinstyrkor, inklusive en nikotinfri variant.

Ezee Puff Engångs Vape Äpple Nikotinfri

- Ezee Puff Äpple med en uppfriskande och härlig smak av solmogna äpplen. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil.

Paketet innehåller: 1 st. Ezee Puff äpple 0 mg/ml Nikotinfri. Försett med 1 ml vätska med 0 mg/ml nikotin får du en engångs vape med upp till cirka 300 bloss. Den har en integrerad automatisk inandningsfunktion, och det känns som att dra på en vanlig tobakscigaret.

Ezee Puff Engångs Vape Blåbär Nikotinfri

- Ezee Puff Blåbär med en smak av nyplockade blåbär, lätta och läckra. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil.

Paketet innehåller: 1 st. Ezee Puff Blåbär 0 mg/ml Nikotinfri. Försett med 1 ml vätska med 0 mg/ml nikotin får du en engångs vape med upp till cirka 300 bloss. Den har en integrerad automatisk inandningsfunktion, och det känns som att dra på en vanlig tobakscigaret.

Ezee Puff Engångs Vape Cappuccino

- Nikotinfri Ezee Puff Cappuccino med aromatisk smak av nyrostade kaffebönor och spännande kryddning. Känns som en riktig cigarett med upp till 300 bloss, beroende av rökstil.

Paketet innehåller: 1 st. Ezee Puff Cappuccino 0 mg/ml Nikotinfri. Försett med 1 ml vätska med 0 mg/ml nikotin får du en engångs vape med upp till cirka 300 bloss. Den har en integrerad automatisk inandningsfunktion, och det känns som att dra på en vanlig tobakscigaret.

Den engångs e-cigaretten online marknaden tillgodoser preferenser med produkter som kombinerar smak, kvalitet och bekvämlighet. Oavsett om du övergår från traditionellt rökning eller söker en enkel vaping-upplevelse, erbjuder dessa topval något för varje användare.

Besök ezee-e.se för att lära dig mer om våra högkvalitativa engångs vapes, välj nikotinstyrka och smak som passar dig bäst.