Close

ny kund rabatt Ezee

Ezee E Cigarett Startkit Mentol 12mg nikotin

Ezee E Cigarett Startkit Mentol 12mg

kr 168,00

Nikotinstyrka

Ezee Startkit levereras med USB-laddare, laddningsbart batteri och 3 filtre med mentol smak och 12mg nikotin. Varje filter ger cirka 350 bloss beroende på din rökstil. Pris för ett Startkit endast 168,00 kr.

Produktbeskrivning

Ezee Starter Kit med uppladdningsbart batteri och engångs filtre som enkelt skruvas på och av. Filter innehåller 1 ml vätska, vilket ger upp till 350 bloss. Mentol smak och 12mg/ml nikotin.

Att använda Ezee E-cigarett kunde inte vara enklare. Sätt bara på filtret på batteriet så kan du börja vaping direkt. Det är verkligen så enkelt. När du andas in genom filtret genererar den en ånga, och batteriets spets kommer att avge ett rött sken. När du andas ut släpper du ut ångan, som liknar rök.

Våra filtre är noggrant förseglade i folie för att bevara deras fräschör och säkerställa hygien. Varje filter är utrustad med en inbyggd atomizer, vilket eliminerar behovet av rengöring eller underhåll.

Paketet innehåller: 1 Ezee batteri och USB-laddare, 1 paket Filter mentol smak med 12mg/ml nikotin.

Varje filter förpackning innehåller 3 filtre. Den automatiska inhalationsfunktionen är integrerad i Ezee e-cigarett, vilket ger en känsla som liknar en vanlig mentolcigarett.

Ytterligare filtre kan köpas i antingen mentol- eller tobakssmak.

Produktspecifikation

 • Nikotinstyrka: 12 mg/ml
 • Volym: 1,0 ml
 • Upp till 350 bloss beroende på rökvana
 • Längd: 115 mm
 • Diameter: 10 mm
 • Vikt: 18 g
 • Batterikapacitet: 320mAh

Instruktioner:

 1. Ta ut produkten från förpackningen och ta bort gummihättorna från filtret. 
 2. Ladda batteriet enligt manualen.
  Skruva fast batteriet på den medföljande USB-laddaren och sätt sedan in USB-änden i USB-porten på din dator eller en lämplig 1A/5V nätadapter. Lampan på USB-enheten blir grön när batteriet är fulladdat.
 3. Skruva filtret på batteriet.
  Ta bort batteriet från USB-laddaren och skruva sedan i filtret
 4. Andas in för att vape
  Placera påfyllningsänden på e-cigaretten i munnen och andas in för att ånga

Du kan höra ett mjukt knastrande eller pop när du andas in första gången - bli inte orolig. Detta är bara ljudet av att vätskan i påfyllningen värms upp snabbt och är helt normalt.

Avyttra produkten i enlighet med lokala avfallshantering och återvinning regler.

Se video