Ezee Style

Ezee Style är vår senaste produkt i sortimentet. Den är uppladdningsbar men har fortfarande den beryktade känslan och goda Ezee-smaken som du är van vid från våra andra produkter, men det är också där likheterna upphör.


Ezee Style har tagits fram av rökare för rökare, för att representera och likna ett vanligt paket cigarretter, fast ännu bättre.
Ezee Style e-cigarretter är tunnare och kortare än våra övriga produkter och de levereras hem till dig i en riktigt snyggt designad svart metallförpackning. I den unika förpackningen får du plats med en e-cigarett (batteri+refill) samt två extra refills. Utöver allt detta så kan den ladda upp till tre batterier samtidigt när du är på språng. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att du ska vara utan din Ezee e-cigarrett. När du rökt färdigt stoppar du enkelt ned e-cigarretten i förpackningen igen så laddas den automatiskt upp. En LED-indikator visar hur mycket den laddats. När själva boxen behöver laddas ansluter du den bara till adaptern som följer med när du beställer.

Själva förpackningen är snyggt tillverkad i svart metall med text i silver och vitt. Hela kittet levereras i ett riktigt snyggt paket som gör den perfekt att ge i gåva till någon.

Ezee Style levereras med en laddningsbar förpackning, laddningskabel, batteri och 5 refills i antingen tobak eller mentol.
Beställ extra refills i 8, 16 eller 24 mg.

Ezee Style är ett exklusivt och unikt e-cigarettskit och det finns inget liknande på marknaden.

Ezee Style - Tobakskit

Ezee Style - Tobakskit

Ezee Style-kit med laddare och e-cigarett i en exklusiv presentbox. Innehåller en laddningsbar förpackning, batteri, USB-kontakt och 5 tobaksrefill. Vid full uppladdning kan batteriet laddas tre gånger i förpackningen.
Kostar endast 499,95 kronor (för 899,95)
Ezee Style Tobak - 24MG filter

Ezee Style Tobak - 24MG filter

Refills för Ezee Style tobak med den kraftigaste styrkan, 24mg. Varje refill ger ungefär 200 "bloss”. En förpackning med 5 refills kostar endast från 99,95 kronor.
  • Köp 1 för 199,95 SEK
  • Köp 2 för 159,95 SEK per st och spara 20%
  • Köp 5 för 129,95 SEK per st och spara 35%
  • Köp 10 för 99,95 SEK per st och spara 50%
Ezee Style batteri

Ezee Style batteri

Extra batteri för dina filter. Endast 44,95kronor.
Powered by wpsnet.com