You appear to be from United States - please consider a regional EZEE site   

Ezee Style är vår senaste produkt i sortimentet. Den är uppladdningsbar men har fortfarande den beryktade känslan och goda Ezee-smaken som du är van vid från våra andra produkter, men det är också där likheterna upphör.


Ezee Style har tagits fram av rökare för rökare, för att representera och likna ett vanligt paket cigarretter, fast ännu bättre.
Ezee Style e-cigarretter är tunnare och kortare än våra övriga produkter och de levereras hem till dig i en riktigt snyggt designad svart metallförpackning. I den unika förpackningen får du plats med en e-cigarett (batteri+refill) samt två extra refills. Utöver allt detta så kan den ladda upp till tre batterier samtidigt när du är på språng. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att du ska vara utan din Ezee e-cigarrett. När du rökt färdigt stoppar du enkelt ned e-cigarretten i förpackningen igen så laddas den automatiskt upp. En LED-indikator visar hur mycket den laddats. När själva boxen behöver laddas ansluter du den bara till adaptern som följer med när du beställer.

Själva förpackningen är snyggt tillverkad i svart metall med text i silver och vitt. Hela kittet levereras i ett riktigt snyggt paket som gör den perfekt att ge i gåva till någon.

Ezee Style levereras med en laddningsbar förpackning, laddningskabel, batteri och 5 refills i antingen tobak eller mentol.
Beställ extra refills i 8, 16 eller 24 mg.

Ezee Style är ett exklusivt och unikt e-cigarettskit och det finns inget liknande på marknaden.

Powered by wpsnet.com