You appear to be from United States of America - please consider a regional EZEE site   

< Prev
Next >
< Prev
Next >
Ezee Go engångs e-cigarett

Ezee Go engångs e-cigarett

Ezee Go engångs e-cigarett i Tobak eller Menthol smak. Tillgänglig med 0, 12 eller 20 mg. Nikotin. Bekvämt och enkelt att använda utan laddare eller påfyllning - bara packa upp och rök! Ezee Go ger dig upp till 400 bloss.

Ezee Startpaket (Uppladsbar version)

Ezee Startpaket (Uppladsbar version)

Ezee Startpaket innehåller uppladdningsbart batteri, laddare och 3 filter (refills) i antingen 0, 12 eller 20 mg. Nikotin med tobak eller menthol smak. Perfekt om du är ute efter en e-cigarrett med lång livslängd och spara pengar.

Ezee Pod System

Ezee Pod System

Ezee Pod är tillgängligt i åtta olika smaker utan nikotin. Varje Pod innehåller 1,6 ml vätska som används tillsammans med ett starkt 400mAh batteri.

Ezee Fun engångs e-cigarett

Ezee Fun engångs e-cigarett

Ezee Fun engång e-sigaretter i 6 uppfriskande smaker av energidryck, lakrits, champagne, cappuccino, Pina Colada och Apple. Alle utan nikotin.

Ezee Energy koffein inhalator

Ezee Energy koffein inhalator

Ezee Energy koffeininhalator som innehåller Guarana (ger koffein), Taurine och ginseng. Utan Nikotin. Enkel och effektiv leverans via inandning.

Vad är en e-cigarrett?

Vad är en e-cigarrett?

Ezee elektriska cigarretter är batteridrivna apparater som liknar vanliga traditionella cigarretter men de är förskonade från den skadliga röken. Ezee elektriska cigarretter innehåller ingen tobak. Istället förångas en smaksatt vätskeprodukt, innehållande nikotin, vilket ger effekten av vanlig cigarrettrök. Detta ger användaren nästan samma känsla som vid vanlig rökning, fast utan många av de negativa och farliga bieffekterna.
Rökfri

Rökfri

Visste du att tobaksrök innehåller över 4000 giftämnen som är farliga för människor? Vårt stora sortiment av Ezee-produkter erbjuder en perfekt plattform för dig att äntligen kunna sluta med skadliga, traditionella cigarretter. Ezee e-cigaretter designades av människor som rökt hela sitt liv och som ville ha en e-cigarett som verkligen liknande den äkta varan.
Överlägsen känsla och smak

Överlägsen känsla och smak

Det finns ingen e-cigarett som är lik Ezee e-cigaretten. Vi har tagit de traditionella smakerna, tobak och menthol och fulländat upplevelsen. Med perfekt vikt är Ezee e-cigaretten en elegant designad produkt framtagen med stor noggrannhet. Kombinerat med att du kan välja mellan 3 olika styrkor, känner vi oss ganska säkra på att du inte kommer hitta någon annan e-cigarrett på marknaden, som erbjuder ett bättre alternativ till vanliga cigarretter.

Ezee e-cigarett

EZEE varianter

Ezee Go engångs e-cigarett

Ezee Go engångs e-cigarett

Ezee Go levereras i exklusiv design och hög kvalitet. och med marknadens bästa pris. Ezee Go är en engångs e-cigarett - Ingen laddning eller påfyllning. Ezee Go finns med 0, 12 eller 20 mg nikotin. 

Ezee uppladdningsbar e-cigarett

Ezee uppladdningsbar e-cigarett

Vår uppladdningsbara e-cigarett Ezee. För dig som vill spara varje dag, både på batterier och pengar. Upp till 350 bloss beroende hur du röker. Ezee finns med 0, 12 eller 20 mg nikotin. 

Ezee Fun engångs e-cigarett

Ezee Fun engångs e-cigarett

Ezee Fun är den nya e-cigaretten med 6 roliga och spännande smaker. Precis som alla våra engångsprodukter innehåller den 400 insugningar, samma som 2 paket vanliga cigaretter.

Ezee Pod System

Ezee Pod System

Ezee Pod-startpaketet innehåller ett kraftfullt 400mAh-batteri och en magnetisk USB-laddare. Observera att vi förser startpaketet med ett tomt filter (pod) för säker frakt - och att filter måste köpas. Ezee Pod-startpaketet som innehåller batteriet och en magnetisk USB-laddare. Våra engångsfilter, som var och en innehåller 1,6 mg vätska - dubbelt så mycket som våra konkurrenter erbjuder - kommer med de traditionella smakerna på tobak och mentol - samt 6 andra exotiska varianter.
Priset på ett Ezee pod-filter börjar på 49,95 och du kan spara upp till 50% genom att köpa flera åt gången. Våra filter levereras i paket i en enhet och du kan blanda din beställning med fler smaker och styrkor och därmed spara pengar. Ezee pod är för rökare som vill ha en starkare smak än den vi erbjuder i t.ex. vår Ezee laddningsbar.

Powered by wpsnet.com